Lynn Spoor


“De link tussen mij en Sparkling Jewels is dat we creatief, uniek en beide vanuit liefde en passie ontwerpen.”

- Lynn Spoor

Lynn is een 24 jarige kunstenares uit Amsterdam. Met haar abstracte, kleurrijke en unieke kunst maakt ze veel mensen gelukkig. Kunstkenners over de hele wereld waarderen de positieve energie die op haar doeken tot uiting komt! Op haar 19e had Lynn al haar eerste expositie in New York en haar werk is momenteel over de hele wereld te vinden; van Monaco tot de Verenigde Arabische Emiraten, van Berlijn tot San Francisco.

Sparkling Jewels: Het thema van onze najaarscollectie is Bonded Together; een eerbetoon aan samen zijn, samen het leven leven, en samen dromen realiseren. Hoe komt het begrip ‘samen’ terug in jouw werk?

Lynn: Ik maak vaak verschillende series, en iedere serie is gebaseerd op een samenhangend thema. Zo heb ik als deel van de Earth Stone Series een aantal doeken geschilderd geïnspireerd op edelstenen en mineralen. De edelsteen- textuur en -tinten fascineren mij en de schilderijen bestaan uit heel veel lagen om zo de kleuren, reflecties en het leven van de steen naar voren te laten komen. Deze serie sluit natuurlijk helemaal aan op Sparkling Jewels en de kleurrijke najaarscollectie.

Sparkling Jewels: Onze sieraden zijn kleurrijk, verwisselbaar en bij iedere stijl te combineren. Komen verschillende stijlen ook terug in jouw werk?

Lynn: Ik Mix & Match mijn werk doordat ik mijn eigen stijl gecreëerd heb en vanuit daar creëer ik nieuw werk met iedere keer nieuwe kleurencombinaties en texturen. Details zijn daarin erg belangrijk voor mij. Mijn werk bestaat uit veel verschillende lagen verf en texturen. Kleur en reliëf staat dan ook centraal in mijn werk. De link tussen mij en Sparkling Jewels is dat we creatief, uniek en beide vanuit liefde en passie werken.


Mix & Match met SparkLinks